Kézilabda

2024.01.07. 16:27

Bartucz László a magyar-cseh után: a játék minden elemében fejlődnünk kell

Bartucz László a magyar-cseh mérkőzés sztárkapusa így vélekedett a csapat teljesítményéről.

Zetovics Márió

Bartucz László köszönti a rajnogóit a mérkőzés után

Forrás: Kemma.hu

Fotó: Viszló Balázs

A magyar kézilabda-válogatott közösségi oldalán közölt videóban Bartucz László a január 5-i mérkőzés egyik kapusa is nyilatkozott a mérkőzésről. Az eredetileg békéscsabai játékos jelenleg a MOL-Tatabánya KC tagja.

A videóban elmondta hogy remekül szolgálta a mérkőzés a felkészülésüket az Európa-bajnokságra, a felkészülési meccsen kijöttek olyan hiányosságok is amikben még fejlődnie kell a csapatnak hogy az Eb-n ne okozhassanak gondot az ellenfelek.

 A fejlődésre főleg a páros kapcsolatokban van szükség Bartucz szerint, de a  játék többi elmében, védekezésben, támadásban, és a kapuban is többet kell hozzátenni.
– De voltak nagyon biztató dolgok is, amikor nagyon jól összeállt a védekezés, a kapusteljesítmény és a támadások is jól ültek. Persze látjuk a hibákat, azokat pedig majd kijavítjuk − mondta el Bartucz, aki a Csehország elleni mérkőzésen több sorsfordító gólt is sikeresen kivédett amellyel meg tudták tartani a mérkőzés szorosságát. 

A magyar válogatott az Európa-bajnokságot január 12-én kezdi meg Münchenben, ahol Montenegróval fognak összecsapni. A csehek elleni összecsapást egy másik Kék Tigris, a mostani válogatott meccsen csapatkapitányi feladatokat is ellátó Ancsin Gábor is értékelte a Kemma.hu-nak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában