Futsal

2023.12.22. 11:11

Egyelőre senki nem tudta legyőzni az almásfüzitői lányokat

Az élen tölti a telet a futsalcsapat.

Herczeg István

Engelbrecht Fanniék vezetik az NB II.-es futsalbajnokságot

Forrás: FB/ASC

 Az Almásfüzitői SC jelenleg az élen áll, és a téli pihenőt is ott tölteni az NB II.-es női futsalbajnokság Nyugati-csoportjában. A füzitőiek ezidáig négy mérkőzésen vannak túl. Az első találkozót a Nagykanizsa ellen nyerték 4-2-re, ezen a találkozón Ács volt a „hazai pálya”. Ezt a találkozót három idegenbeli meccs követte: előbb az ELTE-BEAC ellen egy 2-2-es döntetlen, majd egy 9-4-es, kiütéses siker a Kecskemét otthonában. A legutóbbi találkozón az Almásfüzitő Veszprémbe utazott, ahol egy szoros meccsen 4-3-ra diadalmaskodott, így három győzelemmel és egy döntetlennel vezeti a tabellát. Rajtuk kívül egyedül az ELTE veretlen, de csak egy meccsen tudtak győzni az egyetemisták. A legtöbb füzitői gólt Katona Vanda szerezte. A nagypályán az Újpest színeiben futballozó támadó öt gólt szerzett, de Kovács Fanni Éva és Horváthová Dóra sincs lemaradva, hiszen utóbbiak 4-4 gólt rúgtak eddig. 

A neheze csak eztán következik a csapat számára, hiszen januártól már a tavaszi szezon következik, ahol 10 találkozó vár a csapatra. A legtöbb mérkőzést Dorogon fogja majd vívni a csapat jelen állás szerint. A következő találkozóra január 13-án kerül majd sor, Dorogon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában