Asztalitenisz

2023.11.30. 10:43

Négy vármegyei asztaliteniszező is hibátlanul teljesített

A TAC II. visszaszerezte, a Vértesszőlős megtartotta első helyét

Kun Attila

A tatai Nagy Balázs (balra) és Barassó Máté is megnyerte az összes mérkőzését

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

A harmadosztályú csapatbajnokság Északnyugati csoportjában a TAC II. a hátsó régióhoz tartozó Beloianniszt fogadta és a papírformának megfelelően magabiztos győzelmet aratott. A tataiaknál Barassó Máté és Nagy Balázs az összes mérkőzését megnyerte, előbbi mindössze kettő, utóbbi pedig egyetlen szettet vesztett az öt mérkőzésén. Pattantyús Petra egy egyéni meccset bukott el. A TAC győzelmével visszavette a vezetést a bajnokságban.

Az Esztergom simán kikapott hazai pályán a Budaörstől és az ötödik helyre esett vissza.

A negyedik vonal Közép-dunántúli csoportjában listavezető Vértesszőlős simán nyert a MÁV Előre ellen, a szőlősieknél Illés Roland és Szakál Béla az összes mérkőzését megnyerte (előbbi mindössze egy játszmát veszített öt összecsapásán), de Saláta Ferenc is csak egy egyénit bukott el. 

A harmadik helyezett Dág a közvetlen rivális, negyedik Balatonfüred vendégeként ért el döntetlent. A dágiak legjobbja az ezúttal három egyéni győzelmet arató Jókai Csongor volt.

NB II., Északnyugati csoport, vegyes, 7. forduló

Tatai AC II.–SK Beloiannisz 15–3

A tatai győzelmek: Barassó Máté és Nagy Balázs 4-4, Pattantyús Petra 3, Varga Bence 2, a Pattantyús Petra-Varga Bence és a Barassó Máté-Nagy Balázs párosok.

Esztergomi ASE–SH-ITB Budaörsi SC II. 4–14

Az esztergomi győzelmek: Szklenár Máté 2, Horváth Ákos és Petkovics Barnabás 1-1.

NB III., Közép-dunántúli csoport, 9. forduló

Vértesszőlősi SE–MÁV Előre SC 14–4

A vértesszőlősi győzelmek: Illés Roland és Szakál Béla 4-4, Saláta Ferenc 3, Kaposi Péter 1, az Illés Roland-Saláta Ferenc és a Kaposi Péter-Szakál Béla párosok.

Balatonfüredi FC–Dág KSE 9–9

A dági győzelmek: Jókai Csongor 3, Szikora Ágoston, Szikora Bence és Szikora Márton 2-2.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában