NB III

2023.11.26. 16:46

Ez gyönyörű: kiütéssel zárt a Dorogi FC

Az ötödik helyről várja a tavaszt Bekő Balázs csapata.

Herczeg István

Kiütéssel zárta az őszt a Dorogi FC

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Peter

NB III., Észak-Nyugati csoport, 17. forduló
Budaörs-Dorogi FC 0-4 (0-2)
Budaörs: Kunsági - Petneházi, Lami (Tányéros, 34.), Fényes, Sebestyén (Erdey, 46.), Budai, Gula (Halácsi, 57.), Horváth (Kász, 57.), Murai, Fekete (Birtalan, 74.), Sajbán. Vezetőedző: Bognár György.
Dorog: Tulipán - Tóth (Selmeci, 67.), Ferkó Á., Berkó, Harmat (Nagyházi, 85.), Vígh (Hoszpodár, 90.), Papp, Kovács, Szerencsi, Barna (Forgó, 90.), Lénárth. Vezetőedző: Bekő Balázs.
Gólszerzők: Vígh (5.), Szerencsi (20.), Tóth (54.), Forgó (91.)

Pikáns meccsel zárult a Dorogi FC ősze, hiszen a jelenlegi vezetőedző, Bekő Balázs előző csapatához látogatott a Dorog. Ez az együttállás egyszer már jót hozott, hiszen nyáron is a Dorog győzött a Budaörs ellen, akkor 2-0-ra. Most ez a kétgólos különbség már az első félidőben kialakult, aztán a szünet után rá tudott duplázni a Dorog, így végül 4-0-ra nyert a csapat. Ez volt az alakulat első olyan meccse, ahol négy gólt szerzett. Ezzel a sikerrel a Dorogi FC az előkelő 5. helyről várja a folytatást, így mindhárom vármegyei csapatunk az első tízből várja a tavaszt. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában