Röplabda

2023.10.24. 15:00

Rangadót nyert és vezet a TRSE

A listavezető Tatabánya rangadót játszott Balatonfüreden, hiszen hozzá hasonlóan veretlen ellenfele a második helyről várta a mérkőzést.

Kun Attila

A TRSE magabiztos győzelmet aratott

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

Röplabda, NB II., Nyugati csoport, női, 3. forduló 
Szent Benedek RA II.–Tatabányai RSE 1:3 (-12, 17, -23, -24) 
Balatonfüred, 91 néző, vezette: Mezei Z. I., Oláh B. 
Tatabánya: Nagy, Balabás, Sinai, Horváth, Kocsis, Csutorás. Csere: Zoltán (libero), Kárpáti, Torma, Kovács, Csóka, Velő. Vezetőedző: Szabados István. 

Az első játszmát nagyon simán nyerte a TRSE, a másodikban azonban magabiztosan egyenlített a házigazda. A harmadik és a negyedik szett is szorosan alakult, de mindkétszer a Tatabánya koncentrált jobban és megszerezte a győzelmet. A TRSE immár egyedüli veretlen csapatként vezeti a bajnokságot. 

Szabados István: – Győzelmünk igazi csapatmunka volt. Könnyűnek tűnt az első játszma, de aztán a fürediek megtalálták a nyitásukat, ami zavart is keltett nálunk. Igaz, bele is nyúltam a csapatba, szerettem volna mindenkinek lehetőséget adni. Szépen helytálltak a lányok, nagyon boldog vagyok.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában