Harmadosztály

2023.09.30. 07:00

Már péntekre kiderült az egyik hétvégi meccs végeredménye

A hétvégén sem tud kiállni a Bajóti Szikra.

Herczeg István

A Pilismarót (kékben) az Annavölgy csapatát fogadja

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

A harmadosztály déli csoportjában a listavezető Dunaalmás a sereghajtó Bársonyost fogadja, itt akár kiütés is lehet a vége. Szomszédvári rangadó lesz Dadon, de itt a vendég Szákszend tűnik esélyesebbnek. A forduló rangadója egyértelműen a Csém-Bokod lesz. Mindkét csapat csak egy-egy összecsapást bukott el eddig, így a Bokod a második, a Csém a negyedik helyen áll a tabellán. 

A Császár hazai pályán szerezne újabb három pontot, ehhez a nem túl jól rajtolü Bakonyszombathely csapatát kelle legyőzni. A tavalyi szezonban az Ete (kiegészülve a Császárral) és a Bana ment a bajnoki címért, ezt a szezont az eteiek nem úgy kezdték, de a Bana sem, most újra egymás ellen vívhatnak. Északon szokás szerint csak négy meccs lesz, a Süttő játék nélkül megkapta a három pontot a Bajóti Szikra ellen. 

A Pilismarót és az Annavölgy egy sokgólos meccset játszhat előbbi otthonában. A Szomódnak kötelező lenne a három pont begyűjtése, hiszen a Héreget fogadja a csapat, míg az Oroszlány az egy ponttal álló Vértestolna vendége lesz. A háromból hármat nyerő TABAK Tatabányára utazik, ahol a Széchenyi TSE csapata lesz a házigazda.

Eurotrade Solar Területi III. osztály, Dél, 6. forduló
Október 1, vasárnap, 16 óra
Dad SE-Szákszendi SE, D.M.A.C. Dunaalmás-Bársonyos SK, Császár SE-Bakonyszombathelyi KSE, Banai KSK-Etei SE, Kocs KSE-Rédei KSE, Csémi SE-Bokod FCE.
Eurotrade Solar Területi III. osztály, Dél, 6. forduló
Pilismarót SC-Annavölgyi BSE, Bar-Nul Szomód SE-Héreg FC, Vértestolnai TE-Oroszlányi SZE, Széchenyi TSE-TABAK.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában