Labdarúgás

2023.09.18. 17:27

Szívinfartkust kapott, újra kellett éleszteni a tokodi labdarúgót

Közleményt adott ki a Tokod SE.

Kemma.hu

Mentőhelikopter szállt le a tokodi focipályán

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

Ahogyan arról már beszámoltunk, a vasárnap rendezett Tokod SE–Tatabányai Vasas területi másodosztályú labdarúgó-mérkőzés szünetében az öltözőben rosszul lett és összeesett az egyik tokodi labdarúgó, akit mentőhelikopter szállított el a helyszínről. A Tokod SE hivatalos facebook-oldalán tájékoztatta a közvéleményt az eset pontos körülményeiről. 

A Tokod Se Vezetősége kiemelte: a család kérésére nem közlik a játékos nevét, aki a félidei szünet végén rosszul lett és összeesett az öltözőben. 
− Az orvosok által megalapított diagnózis szívinfarktus volt. Ott helyben újraélesztést kellett alkalmazni egy defibrillátor segítségével a helyszínre érkező mentősök előtt. A mentőautók és a mentőhelikopter megérkezése után stabilizálták az állapotát, ezután szállították a Városmajori Szív és Érgyógyászati Klinikára, ahol jelenleg is ápolják. További információkat a család kérésére nem áll módunkban közzé tenni − írták, hozzátéve, hogy senki ne terjesszen álhíreket a labdarúgóval kapcsolatban. 

A klub megígérte, hogy amint megtudnak bármilyen információt ez ügyben, a család hozzájárulásával közzéteszik majd, és hogy a lehetőségeikhez mérten minden segítséget megadnak a játékosunknak, családjának és hozzátartozóinak. Végül mielőbbi felépülést kívántak a focistának. 
Tisztelettel: Tokod Se Vezetősége

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában