NB III

2023.09.10. 17:25

Kikapott, és kieső helyen áll a Komárom VSE

Sima vereség a Zalaegerszeg otthonában.

Herczeg István

A Komárom VSE (pirosban) vereséget szenvedett a hosszabbításban

Forrás: FB/KVSE

NB III., Észak-Nyugati csoport, 7. forduló
ZTE FC II.-Komárom VSE 3-0 (1-0)
Zalaegerszeg, vezette: Holczbauer F. (Mohos M., Keszthelyi K.)
ZTE: Senkó - Deme, Dóczi (Bodrogi, 71.), Király, Németh (Baloteli, 64.), Boros (Mulasics, 71.), Milovanovkij (Kapus, 64.), Csóka, Kozári (Balabás, 80.), Szalay, Tullner. Vezetőedző: Koller Zoltán.
Komárom: Bánfalvi - Wágenhoffer, Szabó (G. Bíró, 79.), Tóth, Sandal (Szecsődi, 79.), Köles, Irmes (Harangozó, 60.), Szénási, Popovics (Jankovics, 70.), Kalmár, Nagy Z. 
Gólszerzők: Szalay (6.), Milanovikij (50.), Németh (56.)

A találkozó előtt két nappal derült fény arra, hogy László Péter, a csapat vezetőedzője lemondott. Nélküle a stáb többi tagja ült a kispadon a Zalaegerszeg II. elleni mérkőzésen, de mintha az összhang hiányzott volna. A forduló előtt a kiesőhelyek egyikén álló Zalaegerszeg simán 3 gólt rúgott a Komáromnak. A találkozó krónikájához az is hozzátartozik, hogy a válogatott szünet miatt a zalaegerszegiek kezdőcsapatában több olyan játékos is helyet kapott, aki alapvetően az NB I.-ben szerepel: a kapus Senkó Zsombor, a fiatal Németh Dániel, és a MOL Magyar Kupa előző évi döntőjében győztes gólt szerző Szalay Szabolcs is. Ezzel a vereséggel a Komárom visszacsúszott a tabella utolsó előtti helyére, a Zalaegerszeg pedig a 12. helyről várja a folytatást, miután megelőzte a legyőzött Komáromot. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában