Kemma.hu videó

2023.09.09. 21:59

A Telekom Veszprém BL-formában kézilabdázott Tatabányán +fotók, videó

A Bajnokok Ligája küzdelmeire készülő bakonyi gárda kiváló teljesítményt nyújtva nyerte meg a rangadót. A hazaiak derekasan küzdöttek, de a klasszisokkal teletűzdelt veszprémiek ellen nem volt reális esélyük a pontszerzésre.

Petrik József

Hét góllal nyert Tatabányán a Veszprém

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Viszonylag sok hibával kezdtek a házigazdák, ez különösen a támadások vezetésében mutatkozott meg. Az eladott labdák száma sem volt kevés, és ezt a vendégek megbosszulták. Ami a tatabányaiak pozitívumaként említhető, hogy taktikusan fékezték a meccs tempóját, és ennek köszönhetően a játékrész derekán átvették a vezetést. Ám ekkor a veszprémiek nagyobb sebességre kapcsoltak, és egy 6-1-es sorozattal átvették a vezetést, és megnyugtató előnyt harcoltak ki a fordulásig.

A második félidőt sem indította jól a Tatabánya. Miközben a vendégek élvezték a játékot, könnyű gólokat szereztek, addig a Kék Tigrisek sokat hibáztak a mezőnyben, az ellenfél kapujánál pedig ziccereket rontottak. Így a két csapat közötti gólkülönbség folyamatosan nőtt a vendégek javára. A Bányász becsületére legyen mondva, hogy végig becsülettel küzdöttek, ám ez most csak ennyire volt elegendő.

Kontra Zsolt, a Tatabánya technikai vezetője: - Gratulálunk a Veszprémnek! Láthattuk és tapasztalhattuk, hogy az idén milyen erősek lettek. Nem véletlen, hogy túl nagy falatnak bizonyultak. Megpróbáltunk mindent. A szurkolóinknak pedig köszönjük, hogy ilyen sokan kilátogattak a meccsre és végig buzdítottak bennünket.

Kézilabda NB I., férfi, 2. forduló
MOL Tatabánya KC – Telekom Veszprém 24-31 (13 -17)
Tatabánya, multifunkcionális sportcsarnok, 4700 néző, vezette: Bócz L., Wiedemann V.
Tatabánya: Bartucz – Rodríguez 3, Maras 4 (1), Vilovszki 1, Juhász Á. 3, Győri M. 2, Ugalde 2. Csere: Székely M. (kapus), Obradovics, Pergel 1, Vajda H. 1, Ancsin 3, Dzsamali 3, Enomoto 1, Eklemovics. Edző: Tombor Csaba.
Az eredmény alakulása, 4.p.: 11.p.: 3-5, 15.p.: 7-5, 23.p.: 8-11, 33.p.: 13-19, 42p.: 17-24, 46.p.: 18-26, 51p.: 20-29, 57.p.: 23-30.
Kiállítások: 6, illetve 0 perc.
Hétméteresek: 3/2, illetve 4/3.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában