Vége?

2024.06.10. 17:31

Válik az álompár? Kunu Márió és Alexandra külön folytatják!

„10 évet hagyunk magunk mögött” – válik Kunu Márió és felesége, Alexandra Kunu Alexandra a közösségi oldalán vallott a nehéz és fájdalmas döntésről.

Kemma.hu

Hétvégén az interneten röppent fel a híre annak, hogy Kunu Márió és felesége, Alexandra házassága veszélybe került, ugyanis az énekes közösségi oldalán vasárnap egy 24 órán át elérhető Instagram-sztoriban egy meglehetősen sokatmondó képernyőkép jelent meg egy beszélgetésről, amit az előadó egy másik nővel folytatott. A fotót vélhetően véletlenül posztolta Márió, és hamar törlésre is került, ám a rajongói nagy része ennek ellenére is látta.

A sok találgatás után az énekes felesége, Kunu Alexandra színt vallott az Instagram-oldalán, és megerősítette a sejtéseket, miszerint a kapcsolatuk véget ért.

„Sziasztok. Nagyon sok üzenetet kaptam, így úgy érzem már reagálnom kell. Márióval úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk az életünket tovább, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy a gyermekünk ebből semmit ne érezzen meg. Igyekszünk megtartani a jó kapcsolatot a kisfiunk miatt.

10 évet hagyunk magunk mögött, született egy gyönyörű kisfiunk, tisztelet egymás felé meglesz mindig.

Kérem a sok rosszindulatú embert ne rólunk pletykáljon, mivel már nem vagyunk együtt; mindenki azt csinál amit akar ” – írta az Instagram-történetben Alexandra. 

A sejtelmes sorok sokat sejthetnek a rajongók számára is. Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő közösségi felületen, a Redditen ugyanis már hetek óta pletykálnak a párról. Sokan úgy vélik, Kunu Alexandra és Kunu Márió döntése mögött akár harmadik fél is állhat. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában