NB III

2023.09.10. 15:08

A középhátvéd volt a center, ezzel rangadót nyert Bicskén a Tatabánya

Nagyon fontos meccset húztak be Gyürki Gergőék.

Herczeg István

Nagyon fontos sikert aratott, és újra listavezető az Opus Tigáz Tatabánya

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

NB III., Észak-Nyugati csoport, 7. forduló
Bicskei TC-Opus Tigáz Tatabánya 1-2  (0-2)
Bicske, vezette: Iványi G. (Jakab B., Aczél P.)
Bicske: Illés - Dankó, Hegedüs, Gaszner, Száhl, Varga (Bozsoki, 94.), Király (Benke, 81.), Sóron (Molnár, 46.), Savanya (Varga, 46.), Szalai (Fördős, 59.), Hirman. Vezetőedző: Csordás Csaba.
Tatabánya: Lóth - Árvai (Szegő, 78.), Krupánszki, Soltész, Szegleti, Katona, Kiprich, Klausz (Kocsis, 63.), Letenyei (Hadobás, 86.), Székely, Forró (Hajas, 63.). Vezetőedző: Gyürki Gergő.
Gólszerzők: Varga (70., büntetőből), illetve Árvai (9.), Kiprich (22.)

A bajnokságban a legnagyobb mumusához, a Bicskéhez látogatott az Opus Tigáz Tatabánya. Az előző szezonban a két egymás elleni meccsből mindössze egy pontot tudott gyűjteni a Tatabánya, így egyáltalán nem a kedvenc ellenfehéz utazott szombaton a csapat. Gyürki Gergő kissé megkavarta a kártyát a kezdőcsapatot illetően, hiszen sem Kocsis Gergő, sem Szegő Imre nem játszott, és a védekezőbbre hangolt felállás igen gyorsan kétgólos előnyt eredményezett. 

Előbb a 9. percben Árvai Dániel volt eredményes, majd nem sokkal később az ezidáig belső védőként, ezen a találkozón viszont már édesapja (és bátyja) nyomdokaiba lévő Kiprich Dávid csatár pozícióból szerezte meg a második gólt. A második játékrészben nagyon nyomott ugyan a Bicske, egy büntetőből szépített is, azonban egyenlíteni nem sikerült, így a Bicskére szép számmal elutazó tatabányai szurkolók együtt ünnepelhettek a csapattal. Ráadásul mivel a Veszprém kikapott a Puskás Akadémiától, így az Opus Tigáz Tatabánya újra vezeti a tabellát. 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában