Ökölvívás

2023.08.16. 11:00

Oláh Levente Szerbiában is szétütne mindenkit

Egy szép győzelem után újra "éhes" a tatabányai Oláh Levente

Kemma.hu

Oláh Levente (középen) győzni megy Szerbiába

Forrás: FB/TSC

Jövő hétfőn a Golden Glove, azaz az Arany Kesztyű elnevezésű nemzetközi ökölvívó versenyre utazik Oláh Levente és edzője, Kardos József. Az eseményt a szerbiai Szabadkán rendezik augusztus 21. és 27. között. A minél jobb eredmény érdekében Levi kedd reggel edzőtáborba vonult a fővárosi Madárfészek Akadémiára, ahonnan jövő hétfőn utaznak tovább a versenyre. Levente jó formában van, hiszen utóbbi mérkőzéseit megnyerte. Legutóbb súlycsoportot és korosztályt is váltott, hiszen felnőtt mérkőzésen szerepelt a 63 kilogrammosok között. Azt a meccset is megnyerte. Levente most "visszafogyaszt", és a Golden Glove-on a 60 kilogrammban indul. 

"Ez a verseny igen rangos, csaknem olyan, mint egy Európa-bajnokság. Tizenöt nemzet ökölvívói vesznek részt igen népes súlycsoportokban. Levi igyekszik majd megküzdeni ellenfeleivel, és folytatni idei szép sorozatát" - mondta el az idén májusi ifjúsági Európa-bajnokságon bronzérmet szerzett ökölvívó edzője, Kardos József.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában