Labdarúgás

2023.08.08. 12:00

Király Gábort is vendégül látták a baji futballtáborban

Immár 10. alkalommal szervezett tábort utánpótláskorú labdarúgói számára a Baj KSE.

Kun Attila

A tábor résztvevői és szervezői Király Gáborral (középen, hátul, szürke pólóban)

Forrás: 24 Óra

Fotó: Kun Attila

A közelmúltban gyermekek zsivajától volt hangos a baji sporttelep, hiszen 40, 6 és 14 év közötti ifjú futballista számára szervezte meg hagyományos nyári táborát a helyi sportegyesület labdarúgó-szakosztálya. 

A nyitónapon a tábornyitást szabályismertetés, majd a táborpólók kiosztása követte. Ezután Szekér Pál tartott egy órás kapusedzést, majd Katona Tímea mozgatta át a fiatalokat, akik természetesen focival zárták a napot. Másnap délelőtt a résztvevők egyik fele Tatára utazott gokartozni, a másik fele pedig a sporttelepen futballozott, illetve kvízjátékon vett részt. Délután a két csoport helyet, illetve programot cserélt. A harmadik napon a tábor résztvevői a Magyar Labdarúgó-szövetség Telkiben található edzőközpontját tekintették meg, ezt követően pedig a budapesti Elevenparkban töltöttek el tartalmas órákat. 

A baji táborba minden évben érkezik egy meglepetésvendég, aki ezúttal (immár a negyedik napon) Király Gábor volt. A 108-szoros válogatott kapus mesélt pályafutásáról, majd válaszolt a nemcsak az előadást nagy érdeklődéssel hallgató gyermekek, hanem a felnőttek kérdésire is. A program végén természetesen következhetett az ilyenkor elmaradhatatlan autogram-osztás és a közös fotózkodás. Délután ismét Tatára utaztak a fiatalok, akik felülhettek a dottóra, majd az Építők-parkjában játszottak. 

A zárónap nagy részét futballal töltötték a gyerekek, de légvár, lufifújás és csillámtetoválás is szerepelt a programban. A tábor zárásakor minden gyermek átvehette a részvételt igazoló oklevelet a szervezőktől, Zombori Zoltántól, a Baj KSE szakosztály-vezetőjétől, valamint Bujdos László, Svétecz Tibor, Tóth Bence, Tóth János és Végh László edzőktől. A szervezők munkáját az U19-es csapat játékosai, Fodor Márton, Gráczer Zsombor és Kelemen András segítették. A tábort több helyi és környékbeli vállalkozó támogatta különböző formában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában