Vándorserleg

2023.08.24. 11:40

Indul az Oroszlányi Rallye - benzingőzből nem lesz hiány a bányászvárosban

Stílszerűen: célegyenesbe fordult a Bányásznapi Oroszlányi Rallye, a hétvégén indul a futam a vándorserlegért.

Wágner Zsanett

Izgalmasnak ígérkezik az idei rallye is

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

A hagyományokhoz hűen, a bányásznapi rendezvénysorozat felvezetéseként, augusztus 26-27-én az „Oroszlány Város Vándordíjáért” zajló kétnapos autóversenyt rendezi meg a bányászváros.

Lezárult a nevezési procedúra, több mint 60 részvevő várja az idei eseményt, melyen a Rally Sprint Bajnokság mezőnye mellett az R-Cup Challenge, a Mini Sprint és a Classic Veterán betétfutam mezőnye is látható lesz.

Az oroszlany. hu információi szerint a versenyzők részére szombaton az adminisztratív átvétellel kezdődik a hivatalos program a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtárban délelőtt 9 órától. Utána technikai átvétel lesz Bokodon a Vértes és Vidéke Kft. telephelyén, majd pályabejárás következik.

Napközben a Szent Borbála téren oroszlányi csapatok kiállított versenyautóit tekinthetik meg az érdeklődők, majd 17 órától közelebbről is megismerkedhetnek a versenyzőkkel és autóikkal. A szokásos rajtceremónia 19 órakor kezdődik a Rákóczi úton, a közös önkormányzati hivatal előtti részén.

Vasárnap a versenyfutamok reggel 7 órától folyamatosan zajlanak az Oroszlány-Pusztavám közötti, volt üzemi úton – olvasható a program a portálon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában