NB III.

2023.08.30. 20:37

Elszenvedte első vereségét a Dorogi FC

Ezzel a vereséggel visszacsúszott a Dorogi FC a hetedik helyre.

Herczeg István

Ezúttal nem tudott pontot szerezni a Dorogi FC (fehérben), hiába Lénárt Tamás gólja

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Peter

NB III., Észak-Nyugati csoport, 5. forduló
Gyirmót FC Győr II.-Dorogi FC 2-1 (2-0)
Győr, vezette: Jakab Á. (Kiss B., Tóth Cs. J.)
Gyirmót: Kecskés - Lányi, Szűcs (Gönye, 80.), Farkas (Németh, 80.), Lázár, Tóth, Kicsun (Süveges, 64.), Erdei (Reizer, 94.), Ominger, Helembay, Somogyi. Vezetőedző: Ördög József.
Dorog: Tulipán - Nagyházi (Hoszpodár, 64.), Tóth (Ferkó M., 75.), Ferkó Á., Selmeci (Forgó G., 59.), Berkó, Harmat, Vigh, Papp, Barna (Balla, 46.), Lénárth. Vezetőedző: Bekő Balázs.
Gólszerzők: Ominger (33.), Kicsun (36.), illetve Lénárth (76.)

Hatpontos derbire készülődött a Dorog a Gyirmót ellen, hiszen a forduló előtt a piros-feketék egy ponttal álltak jobban, mint a sárga-kékek. A fiatal győri csapat nem csak a szezont, de ezt a meccset is jól kezdte, a félidő derekán pár perc alatt kettőt is rúgott, így a szünetben náluk volt a fór. A térfélcserét követően ugyan a rutinos Lénárth szépíteni tudott, de egalizálni nem, így elszenvedte első vereségét a Dorogi FC ebben a szezonban. Ennek a győzelemnek köszönhetően a Gyirmót a dobogó legalsó fokán áll, míg a Dorog visszacsúszott a hetedik helyre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában