streetball

2023.07.16. 13:00

Legendás játékos is kosarazott az észak-komáromi Klapka téren (fotókkal)

Az észak-komáromi Klapka téren ismét megrendezték a 3×3 streetball tornát.

Kemma.hu

Kosárlabdázók töltötték meg az észak-komáromi Klapka teret

Forrás: 24 Óra

Fotó: Körtvélyfáy Dina

A kánikulát az árnyékban is nehezen lehetett elviselni az Észak-Komáromban, a történelmi városközpont szívében. Nem csoda, hogy sokan csak fagyival a kezükben, vagy az árnyékban meghúzódva bíztatták azokat a kosárlabda csapatokat, amelyek neveztek a tornára. A meccsek közti szünetekben néhányan a környék kis utcáiban, a betonon fekve igyekeztek a következő összecsapásokra feltöltődni.

Észak-Komáromot többek közt a Magyar gimisek, a Highlanders Komárno és a Maradan csapatai képviselték, ám érkeztek olyan együttesek is, amelyekben egykori észak-komáromi extraligás játékosok alkottak. Mellettük még a lengyel BM Stal, az osztrák Sonce és a magyar The Balling Stones is szerencsét próbált.

A döntő végül az Energy Team és a BM Stal vívta és a lengyel csapat győzelmével ért véget a torna. A lengyel csapatot a legendás játékos, Michael Hicks is erősítette, aki 2020-ban a tokiói olimpián is részt vett a hazája válogatottjában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában