Felkészülés

2023.07.23. 16:49

Kikapott a Vasastól a Komárom VSE +fotók

Vereséggel zárta László Péter csapata az utolsó felkészülési meccset.

Kemma.hu

A hétvégén utolsó meccsét játszotta a Komárom VSE is, hiszen a jövő héten már tétmeccsen lép pályára László Péter csapata. A KVSE kerete nagy változáson ment keresztül a nyáron, hiszen 8 érkező és 13 távozó volt a csapatnál. A vasárnapi edzőmeccsen a Vasas II. volt az ellenfél. A szintén NB III.-ban szereplő fővárosi klub 2-0-ra nyert a Komárom ellen. Az 50. percben Hosszú jobb oldali beadását Varga 10 méterről a bal felső sarokba lőtte, ezzel lett 1-0, majd Varga bal oldali beadását Mamusits 10 méterről - a balösszekötő oldalról - a rövid sarokba lőtte, így lett meg a 2-0-s végeredmény.

Vasas FC II.: Molnár Zs. (Horváth, 46.) - Szabó Benjámin KalmárD. 76.), Nemes (Szunyog, 37.) , Feledi, Huszár - Forgó, Farkas J. (Barkóczi, 64.), Hosszú - Mamusits, Varga, Pócs. Vezetőedző: Schindler Szabolcs

Komárom VSE: Bánfalvi D. - Nagy T., Tóth (Szénási, 67.), Molnár M., G. Bíró (Szabó Bence, 67.) - Köles (Vörös, 67.), Popovics (Nagy L., 51.), Nagy Z., - Irnico (Wágerhoffer, 67.), Oláh (Kalmár B., 51.), Sandal (Tímári, 51.). Vezetőedző: László Péter.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában