Verseny

2023.07.22. 10:30

Harminckettedik alkalommal rendezik meg a Sárkányi Őrület futóversenyt

Augusztus 19-én, szombaton 12 órai kezdettel immár harminckettedik alkalommal rendezik meg a Sárkányi Őrület nevű országúti futóversenyt Bakonysárkányban. A jelentkezőkre 200 méteres, 4 kilométeres és 21 kilométeres táv is vár.

Kemma.hu

A tatabányai SPRINT Futóklub a Tatabánya Városi Szabadidősport Szövetséggel karöltve, az ácsteszéri, akai, bakonysárkányi és súri önkormányzatok támogatásával rendezi meg újra a térség egyik legrangosabb sporteseményét, melynek versenyközpontja Bakonysárkányban, a faluháznál lesz.

A tájékoztató szerint augusztus 17. 12 óráig lehet nevezni a távokra, a két rövidebb etap rajtja Bakonysárkányban, míg a hosszabb futamé Súron lesz. A versenyen chipes időmérés lesz, az első 150 előnevező befutóérmet fog kapni. A Sárkányi Őrületről további információk a súri önkormányzat Facebook oldalán találhatók, előnevezni pedig a ttt-tata.hu oldalon lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában