Jótékonyság

2023.06.11. 08:02

29 emeletet másztak meg a tatabányai kézisek - olimpiai bajnokok és hírességek is felmentek

Ancsin Gáborék egy ideig biztosan a liftet használják majd.

Kemma.hu

Ancsin Gáborék 29 emeletet futottak

Forrás: FB/MOLTatabányaKC

Huszonkilenc emelet, összesen 672 lépcsőfok várt a MOL jótékonysági célú toronyfutásán az olimpiai- és világbajnok sportolókra, valamint hírességekre - köztük a MOL Tatabánya KC több játékosára is. 

Olimpiai- és világbajnokok, neves hírességek versenyeztek egymással Budapest legmagasabb épületében: a MOL hagyományteremtő céllal szervezett jótékonysági toronyfutást a MOL Campusban. A toronyház első és huszonkilencedik emelete közötti 672 lépcsőfok megmászása önmagában is kihívást jelent, különösen, ha futólépésben kell megtenni. Az elszánt versenyzők sikeresen vették az akadályt: mindenki célba ért, sportolók közül Siklósi Gergely és Özbas Szofi volt a leggyorsabb, a női hírességek futamában pedig Gelencsér Tímea jutott elsőként a csúcsra. Az első 20 befutó után a MOL egymillió forintot adományozott a Vigyél Haza Alapítványnak, hogy támogassa a kóbor állatok mentését és a felelős állattartást.

Az eseményen próbára tette az állóképességét Nagy Sándor színész, az egyik legjobb időt futó Gelencsér Tímea szépségkirálynő és Lola is, akik Harsányi Levente ceremóniamester kérdésére egyöntetűen azt felelték: óriási volt a hangulat, és nagy hatással volt rájuk az az inspiráló közeg, amelyben profi és amatőr sportolók együtt küzdötték fel magukat a 29. emeletre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában