Voksolás

2023.05.24. 08:05

Keressük a megyei foci legjobbjait! Szavazz a kedvencedre!

Az idén is olvasóink dönthetik el, kik kapják a vármegyei labdarúgószövetség díjait.

Kemma.hu

A 2022-23-as szezon zárásaként az MLSZ Komárom-Esztergom Vármegyei Igazgatósága az idén is a 24 Órával és a Kemma.hu-val választja ki a bajnoki év legjobb játékosait mennyei megyei különböző osztályaiból, valamint a női focisták közül. Méghozzá az olvasók, drukkerek segítségével! 

Minden meccsen ott voltál? Életed a foci? Nélküled nincs kezdőrúgás se? Akkor itt a kihagyhatatlan ziccer, hogy megmondd, kinek a teljesítményével voltál a legelégedettebb a szezonban! Ki hozta azt, vagy még annál is többet, amit a szakvezetés várt tőle? A Kemma.hu-n négy kategóriában (megye I., megye II., megye III., valamint női foci) lehet szavazni a jelöltekre. 

A voksolás május 24-én 8 órakor kezdődik és június 4-én reggel 8 órakor ér véget az erre a célra kialakított felületünkön. Ha mobilról szavazol, nyisd meg a linket a rendszer böngészőjében a zökkenőmentes voksoláshoz! Ebben az időszakban egy jelöltre naponta egyszer, Facebook-azonosítóval lehet szavazni. A szavazatszámok végig rejtve maradnak, a végeredményt a KEMLSZ idényzáró gáláján hirdetik majd ki. Fontos tudni, hogy szavazásra buzdítani, a játékos fotóját megosztani megengedett, ehhez a Facebook-, vagy a megosztás-jelre kell kattintani a favorit fotójánál!

A jelöltek:

Megyei első osztály: Mann Patrik (Nyergesújfalu), Dávid Richárd (Koppánymonostor), Végh Dominik (Bábolna), Hauzer Martin (Tata), Tóth Lajos (Vértessomló)
Megyei másodosztály: Galba József (Lábatlan), Kucsera Tamás (Piliscsév), Rácz Richárd (Mocsa), Sugár Soma (Zsámbék II.), Zvér Dezső (Nagyigmánd)
Megyei harmadosztály: Gyüszi Levente (Császár-Ete II.), Jónás József (Csém), Kovács Henrik (Tardos), Péter Antal (Dunaalmás), Szabó Richárd (Bana), Tóth Ádám (Tatabányai Vasas)
Női foci: Gugg Noémi (Fortuna), Katona Vanda Laura (Almásfüzitő), Kelenföldi Petra Mirjam (Dorog), Kovács Fanni Éva (Tatabánya) és Majtán Luca (Környe)
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában