Súlyemelés

2023.05.17. 12:47

Jól emeltek, dobtak és ugrottak az oroszlányiak

Szombathelyen rendezték a Nyugat-dunántúli Tini Súlyemelő Bajnokságot, amelyre az Oroszlányi VSK négy fiatal versenyzőjét nevezte.

Petrik József

Ezen a bajnokságon az emelés mellett távolugrás, illetve medicinlabda-dobás is szerepelt a programban, és az összetett eredmény számított a végelszámolásnál.
A fiúk mezőnyében, a 10 éves korcsoportban, a 67 kilogrammos súlycsoportban Németh Rudolf szép versenyzéssel első helyezést érte el. A serdülőknél (12-14 éves korosztály) Zolnai Rajmund (45 kg) szintén az élen végzett, miután 33 kg-ot szakított és 45 kg-ot lökött, amivel megjavította egyéni legjobbját. 
A 73 kilós Végh Koppány a dobogó második fokára állhatott úgy, hogy többet emelt az első helyezettnél, viszont rövidebbet ugrott távolba és kisebbet dobott medicinlabdával, így 1-2-re alakult a párharca az élen végző riválisával szemben. Mikhel Panka ezúttal csak medicinlabda-dobásban és távolugrásban szerepelt, ott első lett. Súlyemelésben ezúttal eredménytelen maradt. Bagócs János edző összességében így is elégedett tanítványai teljesítményével. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában