Sport

2023.05.05. 10:00

Érmeket és rutint is szereztek az esztergomi duatlonosok

Az Esztergomi Triatlon Klub versenyzői közül néhányan Zalaegerszeg felé vették az irányt.

W.P.

Duatlon versenyen jártak az Esztergomi Triatlon Klub versenyzői

Forrás: Esztergomi Triatlon Klub/Facebook

Remek eredménnyel zárták az Esztergomi Triatlon Klub versenyzői a duatlon ranglista sorozat zalaegerszegi állomását, ahol három ízben még az érem is összejött. Az egyesület beszámolója szerint a résztvevők célja a versenyzés mellett a rutinszerzés és az esetleges pontgyűjtés is volt.

A gyermek fiú kategóriában Gergely Soma hatodik, Czibula Bertalan hetedik lett. A serdülő fiúk mezőnyében Gergely Mátyás bronzérmet szerzett, Kovács Noel nyolcadikként zárt. A serdülő lány korcsoportból Bartal Zsófi ezüstérmes lett, ezzel ő érte el az Esztergomi Triatlon Klub delegációjának legjobb eredményét. Horváth Borbála negyedik helyen, míg Hajdú Angelika nyolcadik helyen végzett. Az ifjúsági fiúk mezőnyében Szabó Mihály remekelt, aki harmadik legjobb eredménnyel fejezte be a verseny. Az egyesület elöljáróban annyit még hozzátett a folytatással kapcsolatban, hogy a mostani hétvége is sűrű lesz, hiszen szombaton rendezik meg Gödöllőn az Aquatlon Országos Bajnokságot, vasárnap pedig „hazai” rendezésű bringaversenyben lesznek érdekeltek a klub növendékei.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában