Kempo

2023.04.26. 17:16

Stílusbajnokságon remekeltek a Fighting Kempo versenyzői

A Fighting Kempo Pokorni Team Sport Egyesület esztergom-kertvárosi és sárisápi versenyzői közül többen is felállhattak a dobogó tetejére.

Kemma.hu

Fényes érmekkel gazdagodtak a versenyzők

Forrás: Fighting Kempo/Facebook

Záporoztak az érmek a szombaton megrendezett Fighting Kempo stílusbajnokságon, ahol a Fighting Kempo Pokorni Team Sport Egyesület esztergom-kertvárosi és sárisápi versenyzői közül többen is felállhattak a dobogó legfelső fokára. A klub beszámolója szerint az esztergom-kertvárosi delegáció tarolt a versenyen, akiket Pokorni Gábor és Pokorni Gáborné készített fel a megmérettetésre. 

A light-contact versenystílusban Buzdogány Benett, Gula Krisztián, Kuhn Bendegúz, Rozbora Gábor is egyaránt aranyérmet szerzett, míg Tóth Dávid második helyen végzett. A Fighting Kempo sárisápi versenyzői közül Gulyás Áron light-contact versenystílusban a harmadik helyet szerezte meg, míg Tóth-Pál Réka első lett. Őket Pokorni Milán és Pokorni Ádám, a klub két igen sikeres versenyzője készítette fel.

Fényes érmekkel gazdagodtak a versenyzők (Fotó: Fighting Kempo)

 

Címkék#kempo

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában