Közönségszavazás

2023.02.11. 10:23

A 2022-es év legjobb női sportcsapatát keressük - itt a lista, szavazzatok!

A lányok nagyon várják a szavazataitokat! Kattintásra fel, ti döntitek el, ki legyen az év női csapata 2022-ben Komárom-Esztergomban!

K. A.

Forrás: Kemma.hu

Komárom-Esztergom vármegye bővelkedik kiváló csapatokban és kitűnő sportemberekben, akiknek számos örömteli pillanatot köszönhettünk az elmúlt évben is. A 24 Óra és a Kemma.hu az ő teljesítményük elismerésére meghirdeti az Év sportolója 2022 szavazást. A voksolás során Olvasóink négy kategóriában dönthetnek arról, hogy ki álljon fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Íme, a férfi jelöltek.

Év sportolója női csapat Esztergomi Vitézek RAFC
Esztergomi Vitézek RAFC
Forrás: Esztergomi Vitézek RAFC/Facebook

Esztergomi Vitézek RAFC

Az esztergomi női rögbisek évek óta hazánk legeredményesebb csapatai közé tartoznak: az előző szezonban a második helyen végeztek az élvonalbeli bajnokságban és jelenleg is ugyanezt a pozíciót foglalják el. A „vitézlányok” rendszeres és sikeres résztvevői a különböző regionális nemzetközi versenyeknek is.

Év sportolója női csapat Komárom VSE kézilabda csapata
A Komárom VSE kézilabda csapata
Forrás: beküldött

Komárom VSE, kézilabda

A komáromi női kézilabdázók az előző szezonban újoncként is remekül helyt álltak a másodosztályú bajnokságban, hiszen végül a mezőny első felében, a kilencedik helyen végeztek a felsőházi rájátszást követően. A jelenlegi szezonban sem adja alább a csapat, amely továbbra is az élmezőny tagja az NB I. B-ben.

Év sportolója női csapat Tatabányai Röplabda SE
A Tatabányai Röplabda SE csapata
Forrás: TRSE

Tatabányai Röplabda SE

A tatabányai női röplabdázók az előző szezonban remek teljesítményt nyújtottak az NB II.-ben, ahol a második helyezést szerezték meg a Nyugati-csoportban. A TRSE a jelenleg futó bajnokságban is hasonlóan jól teljesít, hiszen ezúttal is a második helyet foglalja el a Nyugati-csoport tabelláján.

Tatabányai SC teke csapata

A Tatabányai SC női tekecsapata tavaly egy év kihagyás után indult újra a legmagasabb osztályú magyar bajnokságban, a Szuperligában. Az előző évek egyik meghatározó hazai női csapata az újjáalakulást követően, az őszi idény zárása után a hetedik helyet foglalja el az élvonalbeli bajnokságban.

Év sportolója női csapat Tatabánya Women Waterpolo
Tatabánya Women Waterpolo
Forrás: beküldött

Tatabánya Women Water Polo

A tatabányai női vízipólósok az előző szezonban ugyan a 10., utolsó helyen végeztek az élvonalbeli bajnokságban, de az osztályozón megőrizték első osztályú tagságukat. A világ egyik legerősebb bajnokságának számító magyar élvonalban a jelenlegi szezonban szépen helytáll a főleg utánpótlás-korosztályú játékosokra építő csapat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában