Győzelem

2023.01.16. 12:06

Kapott gól nélkül nyerték a komáromiak a tornát

U16-os labdarúgó tornát rendeztek a lányok számára december végén és január elején.

Herczeg István

Tóth Attila adja át a győztesnek járó érmeket

Forrás: Komarom.mlsz.hu

A csoportkör találkozóit Bábolnán a csarnokban rendezték. Az A-jelű négyest a komáromi Fortuna SE nyerte, háromból két meccset megnyert, egyedül a Tatai AC ellen nem sikerült nyerni. A gólkülönbség így is erős lett, hiszen a nyolc rúgott gól mellé egyet sem kapott a gárda. A tataiak a második helyre futottak be, a harmadik a Tatabányai SC II. lett, a csoport utolsó helyén pedig a Bakonysárkányi SE zárt. Utóbbi csapat nem tudott pontot szerezni. A másik ágon, a B-csoportban csak három csapat játszott, itt a Bábolnai SE négy meccsből kettőt megnyert, kettőt döntetlenre adott. A csoportból még a Kisbéri SSE csapatának sikerült továbbjutnia a döntőbe, a Tatabányai SC I. a harmadik helyen zárt.

A döntőket már januárban rendezték, ennek már Kisbér adott otthont. A Fortuna szinte lemásolta a csoportkörös teljesítményét, hiszen két győzelem mellett egy iksz a Tatával volt a mérleg, aminek köszönhetően végül a Fortuna SE lett a négyes döntő győztese, a Tata itt is a második helyen végzett. A komáromiak ebben a körben sem kaptak gólt. A dobogóra a Kisbéri SSE fért még fel, a negyedik a Bábolnai SE lett az U16-os kiírásban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában