Gólfieszta

2023.01.20. 13:00

Huszonegy gólt hozott a Bakonysárkány-Ászár derbi

Megkezdődött a férfiak számára kiírt futsaltorna a hétvégén. Mindkét csoportban 1-1 fordulón vannak túl a csapatok.

Herczeg István

Forrás: Goal.com

 Az A-jelű négyesben nagyon szoros volt a szombat, hiszen az Ácsi Sportcsarnokban rendezett összecsapáson egy ponton belül áll mind a négy gárda. Ez azonban még nem a végeredmény, hiszen a csapatok kétszer játszanak egymás ellen, aminek csak az egyik körét tudták le, a következő forduló szombaton lesz Bábolnán. Az első körben igazán potyogtak a gólok. A nyitómeccs még visszafogott volt, az Ászár és a Szomód 1-1-es döntetlent játszott, ezt követően a Baj 6-2-re verte a Bakonysárkányt. A Szomód utána 8-2-re nyert az Ács ellen, az Ászár pedig 6-3-ra győzött a Bajjal vívott meccsen. A legtöbb gólt az Ászár-Bakonysárkány összecsapás hozta, itt a sárkányiak 14-7-re győztek. Az első kör után Büki Csanád (Bakonysárkány) szerezte az A-csoport legtöbb gólját, hetet. A folytatást így a Szomód és az Ászár várja az élről (4-4 pont), de a Bakonysárkány és a Baj (3-3 pont) is odaérhet a döntőbe.

A B-csoportban az Ete lépett el az első forduló után, hiszen a Naszályt 6-2-re, a Környét 5-1-re verte, így két meccs után hat ponttal áll az élen. Két meccs is tíz gólt hozott: a Naszály 6-4-re győzött a banaiak ellen, majd ezt követően a Bana a Nagyigmándot verte 7-3-ra. A Környe 7-2-re verte az igmándiakat, így a listavezető Ete mögött a Bana, a Naszály és a Környe (3-3 pont) áll jól, míg a Nagyigmánd (0 pont) jelenleg sereghajtó, de még minden csapat játszik mindenkivel szombaton. A döntőbe mindkét csoportból az első két helyezett csapat jut majd be. 

 

Címkék#futsal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában