Kihívás

2022.12.27. 18:30

Csigafutásra készülnek Esztergomban szilveszterkor

Nem elég, hogy karácsony másnapján bejglifutáson vettek részt, szilveszterre újabb embert próbáló futós kalandra hívja a sporttársakat az esztergomi futóközösség.

Takács Zoltán

Az Esztergomi Futóközösség várja a bátrakat

Forrás: Facebook/EFK

Gyere és fuss el Pilismarótról az erdészeti úton egészen a Két-bükkfanyereghez. Ezzel a mondattal kezdődik az esztergomi futóközösség invitációja az embert próbáló szilveszteri csigafutásra. Azt azért hozzáteszik, hogy a célban forró teával kedveskednek a kihívásban résztvevőknek. A találkozó az év utolsó napjának reggelén 9 órakor lesz az esztergomi Mindszenty téren a Sissi szobornál. A szervezők ígérete szerint innen kisbusszal közösen kimegy a csapat Pilismarótra. A busz a célban, Kétbükkfanyeregnèl felveszi a versenyzőket és visszaviszi Esztergomba. Fontos, hogy az esemény regisztrációhoz kötött és a részvételi szándékodat december 28-ig lehet jelezni Veres Attilánál, Pósa Tibornál vagy az Esztergomi Futóklub messengerén.

Biztató, hogy a legelvetemültebbek már karácsonykor is futottak egy nagyot a bejgli okozta mámorban és a résztvevők remekül érezték magukat a sportos kihívás alatt és után.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában