Tenisz

2022.12.22. 08:04

Már lehet jegyet venni a tatabányai Davis Kupa-selejtezőre - itt vannak az árak és a részletek

Már lehet jegyet vásárolni a februári Davis Kupa-selejtezőre, amelynek a tatabányai mulfunkcionális csarnok ad otthont.

Kemma.hu/MTI

Fucsovics Márton, a magyar keret tagja. Ő is ppályára léphet a Davis Kupa tatabányai selejtezőjén

Forrás: Shutterstock

Fotó: Janet McIntyre

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a második kiemelt francia válogatottal csap majd össze a magyar különítmény a tatabányai Davis Kupa-selejtezőn, amelyre most elindult a jegyértékesítés. A Magyar Tenisz Szövetség tájékoztatása szerint franciákkal, akiknek jelenleg tíz játékosuk van a legjobb 100-ban, legutóbb 1994-ben játszottunk, összesítésben 1-4-re állunk ellenük. Utoljára 1948-ban győztünk ellenük. 

A magyar csapatot Nagy Zoltán szövetségi kapitány fogja kijelölni, Fucsovics Márton, Piros Zsombor, Marozsán Fábián, Valkusz Máté, Balázs Attila vagy Fajta Péter is pályára léphet majd. A program február 3-án megnyitóval kezdődik majd, majd két egyéni mérkőzésen szoríthatnak majd a nézők. Másnap egy páros és két egyéni mérkőzésre kerül majd sor. Kétnapos bérletet is lehet vásárolni, de külön-külön is értékesítenek jegyeket a két napra. 14 éven aluliaknak az egynapos jegy ezer forintba kerül, a normál jegyár pedig egy napra 5000 forint. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában