Sportsiker

2022.12.04. 11:23

Belügyminisztériumi fallabda bajnokságnak adtak otthont a megyei rendőrök

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a minap rendezte meg a 2022. évi meghívásos Belügyminisztériumi Országos Fallabda Bajnokságot Tatabányán.

Kemma.hu

A 40 év feletti férfiak küzdelmét Uzonyi Attila, a Terrorelhárítási Központ beosztottja nyerte

Forrás: police.hu

A meghívásos eseményen, a Belügyminisztériumi Országos Fallabda Bajnokságon összesen 14 szervezettől 34 fő vett részt. A versenyt Ogonovszky Szilárd rendőr őrnagy nyitotta meg. A versenyzők három kategóriában mérték össze tudásukat nagy küzdelemben és jó hangulatban. A rendezvény záró eseményeként a győzteseknek és a helyezetteknek járó díjakat Farkas Gábor rendőr dandártábornok, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője adta át – adta hírül a police.hu.

A nők között Tariné dr. Sipos Nóra, a Nemzeti Védelmi Szolgálat munkatársa lett az első. Második helyezést ért el dr. Tóth Orsolya, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság dolgozója.

A nők között Tariné dr. Sipos Nóra, a Nemzeti Védelmi Szolgálat munkatársa lett az első.
A nők között Tariné dr. Sipos Nóra, a Nemzeti Védelmi Szolgálat munkatársa lett az első.
Forrás: police.hu

A 40 év alatti férfiak között Simon Tamás (Készenléti Rendőrség), Végert Csaba (Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet), és Tamasi Balázs (Eger Rendőrkapitányság) lett a sorrend.

A 40 év alatti férfiak között Simon Tamás (Készenléti Rendőrség) tört az élre
A 40 év alatti férfiak között Simon Tamás (Készenléti Rendőrség) tört az élre
Forrás: police.hu

A 40 év feletti férfiak küzdelmét Uzonyi Attila, a Terrorelhárítási Központ beosztottja nyerte, Markó György, a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság dolgozója és Forgó Gábor, a Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársa előtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában