Vízilabda

2022.11.05. 13:59

Ezen a meccsen esélytelenek voltak a vízművesek

Sima vendég diadal.

Petrik József

Tatabányai Vízmű SE

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagynási Bence

A vendég szombathelyiek gyakorlatilag már az első negyedben eldöntötték a találkozó sorsát. A vasi gárda a vízipóló minden elemében felülmúlta a házigazdákat, akiknek „mindenből egy pici” hiányzott a játékából. Ebben a szezonban még egyik mérkőzésen sem fordult elő a vízművesekkel, hogy abszolút esélytelenek lettek volna, most ez is megtörtént.

Gebauer Lajos, a Tatabányai Vízmű SE vezetőedzője: - A gólkülönbség talán túlzó, de most, egy minden tekintetben jobb csapattal mértük össze a tudásunkat. A vendégek teljesen megérdemelt győzelmet arattak.

Vízilabda OB I. B, 7.forduló
Tatabányai Vízmű SE – AVUS 6-13 (2-5, 1-4, 1-1, 2-3)
Tatabánya, Buborék, 100 néző, vezette: Ádám F., Duray A.
TVSE: Szabó II. – Gombos, Kocsis J., Mérő 1, Fekete B., Galler, Nagy Z. Csere: Borbély (kapus), Niklász, Várnagy M., Albert 3, Hlogyik 2, Dubinák
Kovács P. Edző: Gebauer Lajos.
Gól emberelőnyből: 13/2(!), illetve 6/2.
Gól ötméteresből: 1/1, illetve 2/2.
Kipontozódott: Németh B. (AVUS)

Az első fordulóból elhalasztott összecsapást hét közben pótolja mindkét gárda. A vendég fővárosiak a szombathelyiekhez hasonlóan rutinos együttesnek számítanak a második vonalban. Ennek ellenére Gebauer Lajos és csapata szeretné kiköszörülni a szombathelyiek ellen elszenvedett csorbát. Azaz pontot, pontokat akar gyűjteni az Ybl ellen, hazai medencében. A meccsen Donauer M. és Kovács S. fújják majd a sípot

1.forduló
Tatabányai Vízmű SE – Ybl WPC
Buborék, csütörtök: 20 óra


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában