Floorball

2022.11.23. 18:16

A Škofja Loka is fejet hajtott a komáromi floorballosok előtt

Folytatta ragyogó sorozatát a 3 Nations Floorball League - IFL floorball-bajnokságban az SZPK-DESEF felnőtt férfi csapata, az eddig hibátlan teljesítményt nyújtó komáromiak az idáig szintén minden mérkőzését megnyerő szlovén Škofja Loka együttesét győzték le 7-5-re.

K. L.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Kovács László

Haris Tibor vezetőedző tanítványai az idén a várakozások felett teljesítenek a nemzetközi pontvadászatban. A Škofja Loka elleni találkozó előtt mindenki tisztában volt azzal, az SZPK-DESEF játékosainak ezen az összecsapáson tudásuk legjavát kell nyújtaniuk ahhoz, hogy megőrizzék veretlenségüket.

Sokáig úgy tűnt, hogy a komáromiaknak ezúttal fejet kell hajtaniuk, hiszen a 8. percben már 2-0-s szlovén előnyt mutatott az eredményjelző. Aztán a házigazdák feltámadták, záporoztak a lövések a vendégek kapujára, és még a térfélcsere előtt egyenlítettek a narancssárga mezesek.

A szünet után újra Škofja Loka talált a hálóba, majd folytatódott a gólpárbaj, előbb egyenlítettek a Palánkdöngetők, aztán ismét gyorsan visszavették a vezetést a szlovénok. A csapatok 4-3-as Škofja Loka előnynél vonultak a második pihenőre.

Az utolsó 20 perc elő felében újra felváltva születtek a gólok, 4-4, 4-5, 5-5 állt az eredményjelzőn. A hajrá azonban a komáromiaké volt, az 55. percben, a meccs során először szereztek vezetést a házigazdák, majd a vége előtt másfél perccel bebiztosították a győzelmüket a Duna-partiak.

Az SZPK-DESEF a tizenhárom csapatot felvonultató bajnokságban továbbra is az élen áll, a következő meccsét december 3-án a Škofja Loka otthonában játssza.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában