Testépítés

2022.11.07. 17:38

A Predátort is legyőzték a gyönyörű komáromi lányok és a környei Junior

A fiatalok az IBFF Hungary által rendezett 6. Predator Classic nemzetközi testépítő és fitnesz versenyen nyűgözték le a zsűrit.

Kemma.hu

A 16 éves Papp Csengének ez volt az első versenye

Forrás: Baráth-Vági Évi

Ismét színpadra álltak és bebizonyították tehetségüket a Baráth Team SE versenyzői november 5-én, szombaton. A fiatalok ezúttal hazai színpadon, ám nemzetközi mezőnyben álltak a zsűri elé. Mint arról korábban beszámoltunk, Désvári Lili nemrégiben a Szlovéniában rendezett testépítő fitness világkupán a dobogó második fokára állhatott fel.

A 6.Predator Classic nemzetközi testépítő és fitnesz versenyen a TSZC Bláthy Ottó Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium tanulója, Désvári Lili egészen elképesztő sikereket ért el. A gyönyörű 16 éves komáromi lány Sport modell kategóriában második, Miss fitnesz modell magas kategóriában második, Miss fitnesz modell teen kategóriában pedig első helyezéseket ért el, emellett ismét bezsebelte a legfiatalabb Athlete díját.

 IBFF Hungary által rendezett 6.Predator Classic nemzetközi testépítő és fitnesz verseny
Désvári Lili több helyezést is bezsebelt
Forrás: Baráth-Vági Évi

A mezőnyben első versenyén állt helyt Papp Csenge. A szintén Komáromi 16 éves lány gyorsan ráérzett a színpadi rutinra, így lendületesen tarolt a wellness modellek között, ahol elhozta a harmadik, míg az alacsony fitnesz modellek között az első helyezést.

 IBFF Hungary által rendezett 6.Predator Classic nemzetközi testépítő és fitnesz verseny
A 16 éves környei tehetség, Horthy Ákos is bemutatkozott
Forrás: Baráth-Vági Évi

A Predator melletti reflektorfényben egy tehetséges 16 éves Junior bajnok is bemutatkozott  a hétvégén. A szintén bláthy-s Horthy Ákos Athletic small kategóriában harmadik, míg Junior és Bodybuilding lightweight kategóriákban első helyezést ért el. A fiatal környei sportoló emellett élvezhette az abszolút választás különleges részvételét is. A Baráth Team SE egy hét múlva Temesvárra, utána pedig Tiszaújvárosba utazik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában