Megye kettő

2022.11.18. 18:50

A jó formában lévő Gyermelyt fogadja a listavezető Lábatlan a megye II.-ben

A megyei másodosztályban fontos mérkőzések jönnek az utolsó előtti körben.

Herczeg István

Fotó: Novotni Ákos

A másodosztályban ez még nem az utolsó forduló idén, de vészesen közelítünk a pihenőhöz. A listavezető Lábatlan hazai közönség előtt szerepel, de nem lesz egyszerű a feladat, hiszen a jó formában lévő, jelenleg negyedik Gyermelyt fogadja a csapat. A két klub között kereken tíz pont a különbség.

A második helyen álló Mocsa a sorozatban hatot nyerő (és összesen ennyi győzelemmel álló) Tokodhoz látogat. Itt épp egy tucatnyi pont a különbség, ám a hazaiak nagyon elkapták a fonalat mostanában, míg a mocsaiak az utolsó öt meccsből „csak” hármat nyertek meg. Újonccsata is lesz a hétvégén, a még nyeretlen Dunaszentmiklós otthonába utazik a Zsámbék II. A hazaiak az utolsó öt meccsüket egyaránt elveszítették, így nincsenek könnyű helyzetben.

A Csolnok a Bajt fogadja, egyik gárda sincs kirobbanó formában, de jó lehetőség mutatkozik a javításra. Az újonc Bakonysárkány minden jel szerint a dobogón tölti a téli szünetet, ezt az Ászár ellen győzelemmel lehetne bebiztosítani. A Nagyigmánd és az Ács egyelőre nem áll túl jól, most egymás ellen javíthatnak, ráadásul sokat utazni sem kell a vendégeknek. 14 órától szomszédvári rangadó lesz, a Kisbér a Császár-Ete csapatát fogadja.

Eurotrade Solar Megyei II. osztály, 14. forduló
November 20, vasárnap, 13:30
Dunaszentmiklósi SE-Zsámbéki SK II., Csolnoki SZSE-Baj KSE, Bakonysárkányi SE-Ászár KSE, Tokod SE-Mocsa KSE, Nagyigmándi KSK-Ácsi Kinizsi SC, Lábatlani ESE-Gyermely.
14 óra: Kisbéri SSE-Császár-Ete.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában