Előrelépés

2022.10.27. 14:00

Korábbi tatabányai játékos kerülhet a MOL Fehérvárhoz

Sajtóhírek szerint Juhász Roland után egy másik szakembert is igazol a MOL Fehérvár FC a harmadosztályú III. Kerületi TVE-től.

H. I.

Forrás: tve1887.hu

A csakfoci.hu információi szerint Szabó Bence, a III. Kerületi TVE ügyvezetője hamarosan átteszi székhelyét Fehérvárra és az NB I 9. helyén álló csapatért fog majd dolgozni. Szabó öt év után távozhat az óbudaiaktól. A Kerület tavaly feljutott az NB II-be, majd azonnal kiesett. Jelenleg az NB III Nyugati csoportjának 5. helyén áll. Mint ismert, bő egy hete Juhász Roland került a Kerülettől a Vidihez, aki az oroszlányi Sallói István távozása után a klub sportigazgatója lett.

Szabó Bence labdarúgóként az Újpest neveltje volt, aki a Premier League-ben szereplő Wolverhampton Wanderers futballistája is volt. A 2013-2014-es kiírásban az NB II.-ben szereplő, Bozsik Péter által vezetett Tatabányai SC-ben szerepelt, egy gólt szerzett a Zalaegerszeg ellen. Édesapja, idősebb Szabó Bence kétszeres olimpiai bajnok kardvívó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában