Pólósok

2022.10.01. 19:31

Helytálltak a tatabányai fiatalok a vízilabda OB-n

A hazai gárda nem titkolt célja, hogy megnyerje a második vonalbeli pontvadászatot, és a következő idényben már az élvonalban szerepeljen.

P. J.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

 Éppen ezért a martfűiek minden mérkőzéshez úgy állnak hozzá, hogy a maximumot nyújtsák. A fiatal tatabányai csapat azonban az első felvonásban remekül tartotta magát jóval rutinosabb ellenfelével szemben. A vendég vízművesek lendülete talán akkor tört meg, amikor a második negyedben – még szoros eredménynél – büntetőt hibáztak. Ettől a házigazdák lendületet kaptak, a tatabányaiak ellenben kissé elbizonytalanodtak. Ennek az lett a következménye, hogy fokozatosan nőtt a két együttes között a különbség, és végére kialakult egy magabiztos martfűi siker. Úgy, hogy közben a TVSE sem vallott szégyent.

Gebauer Lajos: - Az esélyes csapat nyert. Persze nekünk nem is az ilyen gárdákat kell – elsősorban – legyőznünk. A mi fiataljaink derekasan küzdöttek, de ma még nagyjából ez a reális különbség a két gárda között.

Vízilabda OB I. B, férfi, 3.forduló

Invictus SC – Tatabányai Vízmű SE 19-12 (2-1, 6-3, 7-5, 4-3)

Martfű, 100 néző, vezette: Juhász T., Tóth S.

TVSE: Borbély – Gombos 1, Kovács P., Várnagy M. 2, Fekete B. 1, Albert 2, Galler. Csere: Niklás 1, Mérő 2, Hlogyik 1, Dubinák 2, Nagy Z., Végh L. Edző: Gebauer Lajos.

Gól emberelőnyből: 15/11, illetve 14/5.

Gól ötméteresből: 2/1, illetve 1/0.

Kipontozódott: Dmytro, Nagy R., illetve Niklász, Hlogyik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában