NB II.

2022.10.02. 07:00

Ezúttal muszáj nyernie a Dorognak

A Magyar Kupa harmadik fordulója és a válogatott mérkőzései „okozta” kihagyást követően három hét után folytatódnak a másodosztályú bajnokság küzdelmei, köztük egy kiesési rangadóval. Ezt a rangadód pedig éppen a Buzánszky-stadionban rendezik, ahol a hat pontjával a tabella 18. helyén álló Dorog a négy pontjával a 20., utolsó Kozármislenyt fogadja.

H. I.

Forrás: Dorogi FC

Mindkét csapat a Magyar Kupában lépett pályára legutóbb: a Dorog a Budapest Honvéd (0-2), a Kozármisleny pedig a szintén másodosztályú Kazincbarcika (0-1) ellen veszített egyaránt hazai pályán és búcsúzott ezzel a sorozattól. Ami a bajnoki formát illeti, a Fenyvesi László vezette vendéglátó utolsó három meccsén egyaránt döntetlent játszott, a Baranya megyei alakulat viszont négymeccses vereségszériában van. Egy biztos: ennél nagyobb esélyes nemigen lesz mostanában a Dorognak arra, hogy gyarapítsa pontjai számát...

– Sokat dolgoztunk a válogatott szünetben, nagy hangsúlyt fektettünk a támadások befejezésére. Mindenki tudja, hogy hazai pályán csak a három pont megszerzése az elfogadható, ennek szellemében lépük pályára vasárnap – nyilatkozta lapunknak Fenyvesi László. 

Labdarúgás, NB II., 9. forduló
Dorogi FC–Kozármisleny
Dorog, vasárnap, 15 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában