Fitparádé

2022.10.27. 18:51

Ezüstöt nyert a gyönyörű tatabányai testépítő: Gina bomba formában tért vissza +fotók

Négy év kihagyás után újra megmérettette magát és indult FITPARÁDÉ keretein belül Women’s Figure True Novice kategóriában a tatabányai Kövér Gerorgina, ahonnan ezüstéremmel tért haza. A versenynek a fővárosi Kozma István Magyar Birkózó Akadémia adott otthont.

W. Zs.

– Sokkal rosszabbra számítottam, több okból is. Az egyik a hosszú kihagyás. Más volt a prioritás az elmúlt években, valamint újra magamra kellett találnom. A másik, hogy a Fitparádé nagyon erős verseny, talán az INBA Hungary Natural Bodybuilding Világbajnokság volt ennyire erős azok közül, ahol eddig indultam. A harmadik, hogy az itthoni tükörben nem láttam ennyire jónak magam, mint amit sikerült produkálnom. De megint bebizonyosodott: minden az időzítésen és a rengeteg tapasztalaton múlik – értékelte a versenyt Georgina a közösségi oldalán, ahol köszönetet mondott minden támogatójának, aki valamilyen formában hozzájárult sikeres szerepléshez.

Elárulta azt is, hogy teljesen más volt a felkészülés mint eddig. 
– Más koncepciójú vízhajtást csináltam. A farizmom is százszor jobb, mint legutóbb volt, úgyhogy bevallom őszintén, aznap néhány alkalommal bepárásodott a szemem – írta a gyönyörű testépítő, majd üzent azoknak, akik vele voltak, akik odaléptek hozzá pár biztató szóra: „óriásiak vagytok, nekem olyan, mintha kívülről néznék egy filmet, és nem is rólam volna szó!”

Georgina a színpadon
Georgina a színpadon
Forrás: Beküldött/Csakistiphoto

Korábban, a pandémia alatt Georgina olvasóinknak is segített formában maradni. Gyakorlatai, amelyekkel hatékonyan tudjuk formálni a testünket otthon, hétköznapi eszközök segítségével, bármikor hasznosak lehetnek. 

Gina egyébként többszörös magyar testépítő bajnok, a 2018-ban a Nemzetközi Naturál Testépítő Szövetség (INBA) brnói világbajnokságán ezüstérmet szerzett. Mindemellett személyi edzői végzettséget szerzett testépítés-fitness sportoktató szakirányon, életmód és táplálkozási tanácsadó, preventív gerinctréning-oktató tanfolyamot is elvégzett és INBA (Nemzetközi Naturál Testépítő Szövetség) versenybíró.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában