Labdarúgás

2022.08.08. 07:40

Ismét vereséget szenvedett a Dorog

A Gyirmót nem titkolta: az idei céljuk a visszajutás az NB I. -be.

Kun Attila

Újabb dorogi vereség

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

NB II., 2. forduló 
DOROGI FC–GYIRMÓT FC GYŐR 1-4 (0-3) 
Dorog, 500 néző, vezette: Nagy R. (Punyi Gy., Márkus P.). 

DOROG: Borsos (Molnár, a szünetben) – Szilágyi (Barna, a szünetben), Berkó, Gyurácz, Papp – Rácz (Szerencsi, a szünetben), Tóth, Lénárt, Albert (Magyar, 68.), Szedlár – Paudits (Szalai, 77.). Vezetőedző: Fenyvesi László. 
GYIRMÓT: Hársfalvi – Szegi (Major, 69.), Csörgő (Hudák, 83.), Hajdú, Helembai – Vass (Polgár, 83.) – Medgyes, Kovács, Nagy, Soltész (Herjeczki, 65.) – Pethő (Simon, 65.). Vezetőedző: Csertői Aurél. 
Gólszerző: Tóth (80.), ill. Csörgő (5.), Nagy (20.), Helembai (45+1.), Herjeczki (76.). 

Az első fordulóban az újonc Kazincbarcika vendégeként veszítő (2-0) Dorog ezúttal a listavezető Gyirmótot látta vendégül. A vendégek nem titkolt célja az NB I.-be való visszajutás, és ezt nem csak szavakban, tettekben is bizonyítják. Az első fordulóban a Szentlőrincet ütötték ki (4-0), és most a Dorognak sem adtak esélyt. A mérkőzés már az első félidőben eldőlt, a játékot végig irányító Gyirmót három gólt szerzett a helyzetig is alig jutó házigazda ellen. Bár a vendégek fölénye csökkent a második félidőben, a Dorognak így is csak szépítésre futotta a hajrában. A piros-feketék ezzel vereséggel a 20., utolsó helyre csúsztak vissza az NB II. tabelláján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában