NB II.

2022.08.06. 16:49

A listavezető látogat holnap Dorogra, a hazaiak csorbát köszörülnének ellenük

A vereséggel kezdő Fenyvesi-csapat augusztus 7-én, vasárnap a kiválóan rajtoló Gyirmót ellen javítana.

Kun Attila

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

A Dorog rosszul kezdte a bajnokságot, miután az első fordulóban 2-0-ra kikapott az újonc Kazincbarcika vendégeként. Holnap egy másik újonc, a Gyirmót látogat a Buzánszky-stadionba, igaz, ők éppen ellenkező "irányból" jönnek, hiszen az előző szezonban még az élvonalban szerepeltek. Céljuk egyértelműen a visszajutás és ennek megfelelően is kezdték a bajnokságot, hazai pályán igencsak meggyőző játékkal 4-0-ra verték a Szentlőrincet és rögtön a tabella élére álltak (a Dorog jelenleg a 18.).

– Az NB II. egyik legerősebb csapata látogat hozzánk, amely jól is igazolt, így tisztában vagyunk azzal, hogy nem lesz könnyű dolgunk. Ellenfelünk Szentlőrinc elleni meccsét kielemeztük, próbáltunk felkészülni belőle és hazai pályán szeretnénk jó eredményt elérni. Kazincbarcikán a vereség ellenére nem játszottuk rosszul, de az ott elvesztett pontokat vissza kell szereznünk, erre pedig a Gyirmót elleni összecsapás az első alkalom – tudtuk meg Fenyvesi Lászlótól, a Dorog vezetőedzőjétől.

NB II., 2. forduló
Dorogi FC–Gyirmót FC Győr
Dorog, Buzánszky Jenő-stadion, vasárnap, 17.30.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában