Kézilabda

2022.06.03. 17:32

Harsányi Gergely utolsó mérkőzését játssza szombaton Komáromban

Másodosztályú férficsapataink számára is véget ér a bajnoki idény.

Kun Attila

Forrás: 24 Óra

Kézilabda, NB I. B., férfi, felsőház, 10. (utolsó) forduló

Tatai AC–HÉP-Cegléd

Tata, szombat, 18.00 óra.

Szezonbeli utolsó mérkőzésére készül a tatai csapat, a cél pedig az, hogy a bajnokságot a mezőny első felében, vagyis a legjobb öt között zárhassák. A 18 pontos, jelenleg ötödik TAC-ot kettővel előzi meg az Orosháza, de a Békés megyeieket már nem előzhetik meg, hiszen az egymás elleni eredmény az Orosházának kedvez (Tatán öttel nyert a TAC, idegenben azonban hatgólos vereséget szenvedett). A Sibalin-csapatot viszont még a hatodik helyen álló BFKA-Veszprém megelőzheti, amennyiben szombaton vereséget szenved, a bakonyiak pedig győznek. Cegléden egyébként 28-22-es hazai siker született, Iváncsik Tamásékat tehát a visszavágás vágya is fűtheti. A Pest megyei csapat egyébként a második helyen áll, és még a bajnokságot is megnyerheti.

NB I. B, férfi, alsóház, 10. (utolsó) forduló

Komárom VSE–DEAC

Komárom, szombat, 15.00 óra.

A bajnokság kilencedik, utolsó előtti helyén álló KVSE a hetedik helyezett debreceni csapatot látja vendégül a bajnokság utolsó fordulójában. – Idegenben csúfos vereséget szenvedtünk ellenük, szeretnénk megmutatni, hogy tudunk jobban játszani, mint akkor – nyilatkozta lapunknak Nagy Péter, a komáromiak edzője. – Remélem, mindenki tudja vállalni a játékot. Ezúttal Harsányi Gergelyt is beöltöztetem, akinek ez lesz pályafutása utolsó mérkőzése, hiszen a szezon végén befejezi a játékot. Ha lesz rá alkalmunk, a hétmétereseket ő végzi majd el. Előnyt jelenthet számunkra, hogy az ellenfél edzője, Bíró Imre, és fia, a csapat egyik legjobbjának számító Bíró Ádám sem vehet részt a mérkőzésen eltiltás miatt. Emellett eldőlt, hogy hozzánk hasonlóan ők sem maradnak benn a másodosztályban, így kérdéses, hogy milyen motivációval lépnek majd pályára – tudtuk meg a szakvezetőtől. 

 

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában