Átigazolások

2022.06.30. 12:57

Három focista is távozik Dorogról

Szabó Lukas, Zabari Dávid és Lőrincz Attila is távozik a Dorogi FC NB II.-es labdarúgócsapatától.

Kemma.hu

Forrás: dorogifc.hu

Szabó Lukas 2021. januárjában az NB III.-as góllövőlista vezetőjeként érkezett a klubhoz Lipótról, a Dorogon eltöltött másfél szezon alatt 35 mérkőzésen négyszer volt eredményes, a felek közös megállapodással szüntették meg a játékos szerződését - számolt be a klub honlapján.

A 26 éves balhátvéd Zabari Dávid két teljes szezont töltött a Dorogi FC kötelékében, első szezonjában 17-szer, míg a mögöttünk lévő bajnoki kiírásban kilenc alkalommal lépett pályára dorogi mezben, amely során egy gólt szerzett. Zabari szerződése lejárt, azt pedig nem hosszabbította meg a klub.

Lőrincz Attila is máshol folytatja pályafutását, a középpályás egy szezont töltött pirtos-fekete mezben, négyszer kapott lehetőséget a kezdőcsapatban, 14-szer pedig a kispadról beszállva, gólt nem szerzett, lejáró kontraktusát pedig – akárcsak Zabari Dávid esetében – nem hosszabbították meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában