Kosárlabda

2022.05.28. 10:00

Nagyot mentett, legyőzte és megelőzte a Kecskemétet a Tatai SE

Rosszul kezdte a mérkőzést a tatai csapat, a találkozó első 10 pontját a vendégek szerezték.

Kun Attila

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

Az első negyedben nem sikerült csökkenteni a hátrányon, a másodikban azonban a feléledő TSE ledolgozta a különbséget, és utolérte ellenfelét. A harmadik játékrész elején a Kecskemét ismét elhúzott, előnye 10 pont fölé nőtt, azonban Kaposi Renátó csapata óriási tartásról tanúbizonyságot téve előbb ismét egyenlített, majd a negyed végén a vezetést is átvette. A záró játékrész már egyértelműen a Tatáé volt, amely megnyerte a mérkőzést (és éppen a Kecskemétet megelőzve) feljött a 11. helyre. A tataiak a bajnokság utolsó fordulójában a Kiss Lenke KA vendégeként lépnek pályára vasárnap 18 órától Budapesten. 

Kaposi Renátó: – A lányaink ma megmutatták, hogy mitől nagybetűs csapat ez a közösség. A kezdeti megilletődöttséget az időkérés után felváltotta a küzdelem és az egymásért tenni akarás. Többször jöttünk vissza a meccsbe, és a harmadik negyed végén szerzett extra kosarunk és vezetésünk adta meg a lökést a záróperiódus fantasztikus játékához. A győzelmünket elsősorban sérültjeinknek és hiányzóinknak ajánljuk, valamint mindenkinek, aki a szezon során bármilyen módon segítette a csapatot. Ellenfelünknek gratulálok a juniordöntőbe jutáshoz, és köszönjük neki a mérkőzést. 

Kosárlabda, női amatőr NB I., Zöld csoport, 25. forduló 
Tatai SE–Kecskeméti KC 76-68 (12-24, 18-6, 20-18, 26-20) 
Telki, vezette: Czupi M., Simon K. K. 
Tata: Sulyák 3/3, Koncsár 9/3, Tóth 4, Horváth 30, Szabó 21. Csere: Fodor 9, Kiss, Morcz. Edző: Kaposi Renátó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában