Motocross

2022.03.15. 16:04

Feldübörgött a dobogóra a esztergomi motoros amazon, Gál Lili (fotók)

A 18 éves Lili már az év első versenyén tarolt, és az előkelő 2. helyet szerezte meg magának.

Kemma.hu

Gál Lili az év első versenyén második helyen végzett

Forrás: Facebook/Gál Lili

Hatalmas nemzetközi mezőny, jó hangulat, kitartás, sírás, izgalom, siker! – így jellemezte Gál Lili idei első versenyét Facebook-posztjában, amelyben azt is megosztotta: a versenyen a második helyet sikerült megszereznie.

Az esztergomi motorostehetség 10. versenyszezonját kezdte meg a március 12-13-án Piliscséven rendezett Nemzetközi Magyar Motocross Bajnokság I. osztályában, a Woman Openen. Mint írja, az első futam nehezen, könnyek között indult, mivel a motor első kereke hibás volt. Így elkésett a rajtelőkészítőből és utolsóként választhatott starthelyet.

– Így utólag nem bánom mert innen szép feljönni! A rajtom borzalmas volt, de az első körben már a 2. helyre kerültem és stabil motorozással tartottam a helyet. A 2. futam nyugisan indult, a pálya extrém állapotban volt így úgy döntöttem, hogy kicsit nyugisabbra veszem a formát a sérülések elkerülése végett – részletezte a motoros.

 Az első 2 kört „megnyomta”, így egy kis előnyre tett szert.

– Stabilan hoztam a 2. helyet! Nagyon elégedett és büszke vagyok! Köszönöm a családomnak, edzőimnek és a barátaimnak! Esztergomban találkozunk! – tette hozzá Gál Lili.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában