Kinevezés

2022.02.03. 15:34

Újabb megbízatást kapott az MLSZ megyei igazgatója, Khéner László

Khéner László Komárom-Esztergom megyei igazgatót nevezték ki a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Amatőr Bizottságának titkárává.

Kun Attila

Forrás: 24 Óra

A szövetségben a labdarúgás társadalmi jelenlétét a sportszakma különböző területeit lefedő bizottsági munka alapozza meg. Az MLSZ amatőr labdarúgással foglalkozó bizottsága az amatőr bizottság. A bizottság fő feladatai közé tartozik az elnökség elé kerülő előterjesztések (ami az amatőr labdarúgás versenyrendszerével, lebonyolítási rendjével kapcsolatos) szakmai véleményezése, illetve a szervezeti egységek (területi szövetségek), amatőr versenyrendszerben szereplő sportszervezetek javaslatainak feldolgozása, összesítése, továbbítása az MLSZ elnöksége felé. A bizottság elnöke Dr. Szalacsi Árpád, tagjai Bencsik István, Réfi Gábor, valamint Dr. Kancz Csaba, Komárom-Esztergom megyei kormánymegbízott.

Khéner László elődje Józsi György Zala megyei igazgató volt, aki 2008-2020 között volt a bizottság tagja, 2020-tól 2022. január 31-ig pedig a titkára. A Komárom-Esztergom megyei sportvezetőt Dr. Vági Márton főtitkár 2022. február 1-től nevezte ki.  Khéner László az igazgatói teendői ellátása mellett látja el a jövőben a bizottság titkári feladatait.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában