A sárkányok és a „vándor”

2022.02.16. 00:10

Oroszlányba került a kupa a karate kölykök viadalán

Harmadszor rendezték meg a Tatai Kölyöksárkányok viadalát. Az oroszlányi karateszakosztály számára ez volt az első idei verseny.

Kemma.hu

Forrás: beküldött

 A Raion Dojo 30 főt nevezett be a megmérettetésre, ezzel idén is ők hozhatták el a vándorkupát. Helyezést ért el: Fülöp Erika, Gál Ferenc, Ifj. Bazsánt Csaba (2x), Kapdos Dávid, Raáb Noémi, Schuszter Domokos, Szabó Péter Levente, Vadász Krisztina, Zagyva Gergő (2x). Birinyi Alex, Fehér Nóra, Kapdos Dávid, Kürti Laura (2x), Mayer Maja, Mayer Milán (2x), Pataki Bence, Zente Szőke János, valamint Baumann Balázs, Cristea Jázmin Ajándék, Dollinger Viktor, Hadnagy Máté, Fehér Nóra, Juhász Zoltán, Kiss Bence (2x), Korpás Tamás, Mayer Maja, Raáb Noémi, Rigó Izabella, Sipos Anita, Szabó Henrietta, Szőke János és Venzdorfer Csaba. 

Külön ki kell emelni az első versenyükön szereplő óvodás karatésokat, akik kiemelkedően jól teljesítettek. Felkészítő mesterük Szlezák János volt. A következő megmérettetésre készülő versenyzők ezúttal is köszönik a támogatást a segítőknek és a szülőknek.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában