Siker

2021.12.09. 08:40

Világbajnokságon lett második a Tatai AC két bringafocistája

Sikeresen zárták az évet a Tatai AC kerékpárszakosztályának bringafocistái. Számos nemzetközi versenyen vettek részt, kiemelkedő helyezést elérve.

K. A.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

A Tatai AC kerékpárszakosztályának bringafocistái az év második felében két rangos nemzetközi versenyen vettek részt: nyáron Svájcban, a junior Eb-n képviselték a magyar színeket, ahol a Gyarmati Botond–Hárskuti Péter páros Árendás Tamás edző vezetésével a hatodik helyet szerezte meg. A közelmúltban Németországban rendezték a B-csoportos világbajnokságot, ahol az Árendás Tamás–Toma Vilmos duó a második helyen végzett. 

Forrás: Árendás Tamás/ Facebook

A sikeres esztendő lezárásaként a szakosztály vasárnap a tatai Talentum-iskola tornatermében rendezett barátságos tornát, amelyen a házigazda TAC három, a Baj pedig két csapattal vett részt. A szezonzárón összesen 15 kerékpárlabdázó (és természetesen a szurkolók) vett részt. 

Mint Árendás Tamás edzőtől, illetve szakosztályvezetőtől megtudtuk, a szép eredmények ellenére további 10–15 versenyzőre lenne szükségük az optimális működéshez, így továbbra is folyamatosan toboroznak a környékbeli iskolákban, emellett várják a sportág iránt érdeklődők jelentkezését a Tatai AC kerékpárszakosztályának Facebook-oldalán, a [email protected] e-mail-címen, a 06-20/585-8027-es telefonszámon, illetve edzésidőpontokban (hétfőn, szerdán és csütörtökön 18–20 óra között) személyesen, a Talentum-iskola tornatermében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában