Próbatétel

2021.12.31. 20:51

Apukák az edzők ellen: rendhagyó fociedzést tartottak az esztergomi fociklubban

Rendhagyó évzáró edzést tartottak az esztergomi U9-es focisták - és szüleik. Az utolsó edzésen ugyanis apukák és anyukák is pályára állhattak. Utóbbiak kihívói pedig a fociklub edzői voltak.

Kemma.hu

Forrás: FC Esztergom

Az edzésidő első felében a gyerekek játszottak, sőt mi több, 2 kis húgocska is kiegészítette a csapatokat. Ezután a pályát kétfelé választva a „nagyok” vonultak fel. Egyik oldalon az anyukák lelkes csapata mérkőzött egymással, a másik felén az apukák mutathatták meg, hogy is kell ezt a sportágat művelni. 

Voltak itt kiváló technikai megoldások, sőt szikrázó jelenetek is. Ahogy mondani szokták: a játék nem játék – kommentálta a meccseket Grőb Áks, az U9-esek edzője.

 végér maradt a "kemény meccs: az edzőválogatott vonult a pályára az apaválogatott ellen – ehhez már az egész pályát igénybe véve. Az édesapák – a gyerekek és anyukák buzdításától megtáltosodva – rendesen megizzasztották az edzők csapatát. Ment az adok-kapok, röpködtek a technikás cselek oda-vissza.

– Nem lehetett nem komolyan venni, komoly kis meccs kerekedett belőle, így már a terem teljes pályaméretét kihasználva. Itt aztán volt minden, ami a bemutató jelleget bizonyította. Ami kispályán elképzelhető, technikailag láthattuk mindkét együttestől, még egy programdús cirkusz is megirigyelt volna pár mutatványt – részletezte később Grőb Ákos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában