ultra

2021.11.09. 09:30

Megyénk hősei is szerepelnek a most elkészült a Spartathlon filmben

Elkészült a világ talán legismertebb ultratávú futóversenyének filmje. A 2021-es megmérettetés hangulatát hűen visszaadó alkotásban megyénk spártai hősei is visszaköszönnek.

Kemma.hu

A 2019-es bravúrt félig sem sikerült megismételni, de az esztergomi Maráz Zsuzsi kereken 26 óra futás után második lett az idei Spartathlonon.

Forrás: Facebook

Fotó: Spartathlon Magyar Csapat

Elkészült az idei hivatalon Spartathlon-film a híres 246 kilométerről, tele szenvedéllyel, erővel, a történelem átlépésével és meghaladásával, sportolók tanúságtételeivel és egy igazán felemelő befejezéssel, amelyet Kristian Tsantoulas mutat meg kameráján keresztül. A filmben megyei sportolók is felbukkannak.

Az alkotás már elérhető a verseny hivatalos YouTube csatornáján. Mint arról korábban beszámoltunk, az idei évben megyénkből három esztergomi és egy komáromi kötődésű futó vágott neki az embert próbáló megmérettetésnek. Maráz Zsuzsanna ötödik Spartathlonján második nőként futott be a célba, míg Dombay Gábor először teljesítette az Athéntól Spártáig tartó távot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában