megye I.

2021.11.23. 20:00

Koponyatörése után már viccelődik Krisztián: otthon gyógyul a megye I.-es focista

Lassabb üzemmódra kapcsolt a fejsérülése után Válent Krisztián, aki koponyaalapi törést szenvedett a hét végén. Az idei szezonban már biztos nem áll pályára.

F. M.

Válent Krisztián (3-as mezben) koponyasérülése után gyógyul

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Otthonában lábadozik a Sárisáp BSE koponyasérült focistája, Válent Krisztián. Mint megírtuk, a játékos egy összefejelés miatt koponyaalapi törést szenvedett a TAC-Sárisáp megye I.-es meccsen. Krisztián túl van két CT-vizsgálaton, amely után az orvosok november 23-án hazaengedték a kórházból. Mint Krisztián elmondta: maga a vérömleny – az előző információkhoz képest – nem szívódott fel teljesen, az még körülbelül egy hónap időtartam lesz. A koponyatörés pedig magától gyógyul, de vissza kell fognia magát, pedig lenne feladata bőven.

– A család felkészítette a házat a teljes gyógyulásra: Netflix, Xbox bekészítve – mondta nevetve a Kemma.hu-nak a sárisápi focista. – Viccelek, de tényleg vissza kell fognom magam. Nem emelhetek 15-20 kilónál többet, a nagy, hirtelen mozdulatokat mellőzni kell. A lelkemre kötötték, hogy ne erőltessem magam. Pedig most kezdtünk vendéglátós vállalkozásba a párommal, de most visszafogottabban veszek részt a napi teendőkben. Egyébként tünetem nincs, jól érzem magam. Kivéve a pápaszememet, amely, mint kiderült, bármilyen koponyatörésnél kialakul – tette hozzá a játékos.

Válent Krisztián (3-as mezben) koponyasérülése után gyógyul (Fotó: Zantleitner Ingrid / 24 Óra)

A Sárisápnak egyébként még egy meccse van az őszi szezonban, a focista azon már biztos nem játszik. A következő szezonig pedig kiderül, hogy gyógyul, és részt tud-e venni a csapat következő meccsein.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában