rövidpályás gyorskorcsolya

2021.11.01. 22:36

Dobogós helyeket hoztak haza a TDKE ifjai Csehországból

A közelmúltban a csehországi Benatkyban rendezték a Danubia-kupasorozat második állomását, amelyen a tatabányaiak is szerepeltek.

K. A.

A közelmúltban a csehországi Benatkyban rendezték a Danubia-kupasorozat második állomását, amelyen a tatabányaiak is szerepeltek.

Forrás: Beküldött

A versenyen a házigazda csehek és a magyarok mellett bolgár, horvát, lengyel, osztrák, román, szlovák és török korcsolyázók álltak rajthoz, összesen 180-an. A Tatabányai Diák Korcsolyázó Egyesület (TDKE) versenyzői közül Amschl Kíra a D-korosztályos lányok mezőnyében első, míg Moravcsik Márk a junior E-kategóriás fiúk között harmadik lett. A TDKE mindegyik indulója egyéni csúcsokat korcsolyázott, ami az eddigi csekély időtartamú jeges edzéseket figyelembe véve – a tatabányai csapat a helyi jégpálya megnyitásáig csak heti egy alkalommal tud Budapesten jégen készülni – mindenképpen szép teljesítménynek számít.

A TDKE versenyzőinek eredményei: junior F lányok: 4. Barsi Minka Nina; junior E lányok: 10. Tamás Ramóna, 13. Urbanek Orsolya, 14. Kovács Luca, 17. Wicha-Illés Emília; junior E fiúk: 3. Moravcsik Márk, 10. Tóth Zoltán; junior D lányok: 1. Amschl Kíra; junior D fiúk: 15. Pap Csanád, 18. Urbanek Norbert, 19. Barsi Dorián; junior C lányok: 5. Haltrich Luca, 15. Tóth Hajnalka. Felkészítő: Kollár-Keszler Andrea.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában